Nieuw in het assortiment: Hippe barkrukken

hippe barkrukken trendy

Bij kameraankleden.nl zijn wij constant op zoek naar artikelen die aansluiten bij de laatste trends. De laatste tijd zien wij steeds vaker barkrukken weer terugkomen in het interieur. Zo worden er zowel bij hoge eettafels als bij keukenblokken weer barkrukken geplaatst. Reden voor ons om hippe barkrukken toe te voegen aan ons assortiment. In dit blogbericht vertellen wij je graag meer over onze nieuwe barkrukken. Lees hieronder verder of bekijk gelijk al onze barkrukken via de button hieronder.


Moderne barkrukken in jouw interieur

Tegenwoordig zien we weer steeds vaker barkrukken terug in de eetkamer en de keuken. Barkrukken zijn vooral super handig als je niet een hele grote ruimte hebt voor een grote eettafel en eetkamerstoelen. Je kunt namelijk eenvoudig een hoge eetkamertafel kopen samen met vier hippe barkrukken om zo veel ruimte te besparen. De bartafel is niet alleen te gebruiken als eettafel maar je kunt ook super fijn werken op je laptop aan een bartafel met trendy barkrukken. Daarnaast creëer je ook een originele interieurstijl omdat de meeste huishoudens een normale eettafel met stoelen in hun interieur hebben staan. Overigens zijn onze moderne barkrukken meestal verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat je deze perfect kan afstemmen op jouw interieurstijl. Zo kun je bij ons onze andere cognac barkrukken, witte barkrukken en zwarte barkrukken kopen.

Hippe barkrukken van kameraankleden.nl

Wij hebben ruim zestien trendy barkrukken toegevoegd aan ons assortiment. Onze barkrukken zijn doorgaans opgevuld met een zachte schuimvulling voor extra comfort en ook vrijwel altijd voorzien van een fijn voetensteuntje. Je kunt bij ons daarnaast hippe barkrukken kopen die gemaakt zijn van onderhoudsvriendelijk kunstleer of hoogwaardige polyurethaan materiaal. Tevens kun je bij ons moderne barkrukken kopen met verschillende stoelpoten. Zo hebben wij trendy barkrukken met een chroomkleurige poot die in hoogte te verstellen is maar ook bijvoorbeeld barkrukken met zwarte metalen stoelpoten. Onze collecties zijn bovendien verkrijgbaar in stijlen. Zo kun je onder andere retro barkrukken en moderne barkrukken bij ons kopen.

Trendy barkrukken kopen bij kameraankleden.nl

Het bestellen van hippe barkrukken is heel erg eenvoudig bij kameraankleden.nl. Je kunt namelijk eenvoudig online barkrukken kopen en betalen met onder andere iDeal, Bancontact, Afterpay en diverse creditcards. Daarnaast is de levering van de trendy barkrukken niet alleen erg snel (2-4 werkdagen) maar ook nog eens helemaal gratis! De meeste van onze barkrukken worden geleverd in voordelige sets van twee stuks en zijn daardoor ook nog eens erg goed geprijsd. Overigens kun je bij ons, naast moderne barkrukken, ook heel veel andere artikelen voor in jouw interieur kopen. Zo hebben wij ook bijvoorbeeld bijzettafels, verlichting, poefs en vloerkleden in het assortiment. Het maakt niet uit wat voor interieurartikel je zoekt, bij ons zal je altijd hét artikel vinden dat aan je wensen voldoet.