Nieuw! De handgeweven Sala vloerkleden

handgeweven-vloerkleden-sala

Welkom bij een nieuw blogbericht van kameraankleden.nl. In dit blogbericht vertellen wij je graag meer over onze nieuwe ‘Sala’ collectie. De handgeweven vloerkleden uit de Sala collectie zijn prachtige vloerkleden van een hoogwaardige kwaliteit. De handgeweven vloerkleden zijn verkrijgbaar in de kleuren taupe, turquoise en grijs. Lees hieronder meer over de handgeweven collectie of bekijk ze in één overzicht via onze ‘wollen vloerkleden‘ pagina.

handgeweven-vloerkleden-sala-turquoiseSpecificaties van de handgemaakte Sala vloerkleden

De handgemaakte vloerkleden uit de Sala collectie zijn laagpolige vloerkleden en hebben een hoogte van circa één centimeter. De achterzijde van de tapijten zijn van katoen gemaakt. De kleden zelf zijn gemaakt van wol en organische viscose, waardoor ze heerlijk zacht aanvoelen. De handgeweven kleden hebben dan ook het comfort van een hoogpolig vloerkleed en de onderhoudsvriendelijkheid van een laagpolig vloerkleed. De handgeweven vloerkleden zijn bovendien geschikt voor vloerverwarmingen.

De Sala vloerkleden zijn verkrijgbaar in de formaten 160×230 centimeter en 200×290 centimeter. Voor de unieke handgeweven vloerkleden betaal je bij ons slechts €479 bij het formaat van 160×230 centimeter. Wil jij een handgemaakt vloerkleed kopen tegen een lage prijs? Dan ben je bij kameraankleden.nl aan het juiste adres!

handgeweven-vloerkleden-sala-grijsHandgeweven vloerkleden uit India

De design vloerkleden uit de Sala collectie zijn handgemaakte vloerkleden uit India. De leverancier uit India is gespecialiseerd in handgeweven vloerkleden en dat is terug te zien bij deze mooie vloerkleden. Wij vinden het hierbij belangrijk dat de kleden onder goede arbeidsomstandigheden worden gemaakt. De leverancier van de Sala collectie voldoet dan ook aan de ISO-9001 normering. Diverse organisaties controleren de leverancier via verschillende audits. Op deze manier weten wij dat er geen kinderarbeid of armoede aanwezig is bij de productie van deze handgemaakte karpetten. De handgeweven vloerkleden zijn dus niet alleen handgeweven door experts maar zijn ook nog eens op een eerlijke wijze geproduceerd.

handgemaakte-vloerkleden-salaHet effect van de handgeweven vloerkleden op je kamer

De handgeweven vloerkleden zijn, zoals hierboven benoemd, verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Je kan hierbij bijvoorbeeld kiezen voor de mooie en opvallende turquoise kleur. Dit gekleurde vloerkleed zorgt ervoor dat heel je kamer opfleurt. Een blauw vloerkleed is overigens niet alleen erg leuk om te gebruiken als bijvoorbeeld woonkamer vloerkleed maar is ook erg leuk als kinderkamer vloerkleed. Wil je toch een iets neutraler gekleurd kleed? Dan kan je ook kiezen voor het grijze vloerkleed of het taupe bruine vloerkleed.

Voor welke kleur je ook kiest, de Sala vloerkleden geven in elk geval een authentieke look aan je kamer. De handgeweven vloerkleden zullen dan ook snel het onderwerp van het gesprek zijn als je bezoek over de vloer hebt.

Bekijk ook eens onze andere vloerkleden

Bij kameraankleden.nl volgen wij de laatste trends op het gebied van vloerkleden. Wij voegen dan ook regelmatig nieuwe, trendy vloerkleden toe aan het assortiment. Naast de handgemaakte vloerkleden hebben wij dan ook nog veel meer hippe vloerkleden in het assortiment. Wij hebben altijd een vloerkleed dat aan je wensen voldoet, ook als je dus bijvoorbeeld een patchwork vloerkleed of een vintage vloerkleed wilt kopen. Wij verzenden al onze vloerkleden bovendien geheel gratis binnen Nederland en België. Een goedkoop vloerkleed kopen van een hoogwaardige kwaliteit? Dat doe je natuurlijk bij kameraankleden.nl!


[button size=”medium” style=”primary” text=”Bekijk alle vloerkleden” link=”https://kameraankleden.nl/producten/vloerkleden/”]