Grijs vintage vloerkleed kopen

grijs vintage vloerkleed kopen

Zoek jij naar een grijs vintage vloerkleed? Dan bij je bij ons aan het goede adres. Wij hebben diverse grijze vintage vloerkleden in het assortiment met een uniek design. In dit blogbericht vertellen wij je graag meer over de effecten en voordelen van een grijs vintage vloerkleed. Tevens vertellen wij je graag wat meer over de voordelen van het bestellen van een grijs vintage tapijt bij kameraankleden.nl. Wil je liever al onze grijze vintage vloerkleden gelijk bekijken? Laat je dan inspireren met onze speciale vintage vloerkleden categoriepagina.


Grijs vintage tapijt

Het effect van een grijs vintage vloerkleed in je kamer

Een grijs vintage vloerkleed zorgt voor een unieke en authentieke interieurstijl in je woonkamer, slaapkamer of eetkamer. Wist je overigens dat een vloerkleed ook zorgt voor meer eenheid in je kamer? Als je namelijk verschillende meubels (deels) op je vloerkleed plaatst dan zal je ervoor zorgen dat je interieur één geheel wordt en de meubels niet meer los van elkaar staan. Door vervolgens ook de juiste kleur te kiezen voor in je interieur zorgt je ook ervoor dat je een samenhangende stijl creëert. De accessoires in je kamer, zoals de kussentjes op je bank, kan je vervolgens afstemmen op jouw nieuwe tapijt. Tegenwoordig zie je ook steeds vaker dat één muur een andere kleur krijgt in de kamer en de accessoires en het vloerkleed hierop worden afgestemd. Een grijs vintage vloerkleed heeft het voordeel dat het een vrij neutrale kleur heeft en dat de meubels in je kamer dus vrijwel altijd goed hierbij passen. Hoewel een grijs vintage kleed nog steeds een eye-catcher is vanwege het unieke design, gaat niet alle aandacht naar het kleed maar ook naar de rest van je interieurartikelen.

Samengevat, met een grijs vintage vloerkleed..

  • .. creëer je een unieke en authentieke interieurstijl
  • .. haal je een echte eye-catcher in huis
  • .. zorg je voor een samenhangende stijl en meer eenheid tussen de meubels
  • .. zijn, dankzij de neutrale kleur van het kleed, vrijwel alle kleuren meubels goed ermee te combineren
Zilver vintage tapijt

De andere voordelen van grijze vintage vloerkleden

Naast de positieve effecten op de samenhang van je interieur, heeft een grijs vintage vloerkleed nog een aantal andere voordelen. Zo is een grijs vintage tapijt in de meeste gevallen laagpolig waardoor het erg makkelijk te reinigen is. Waar je bij een hoogpolig vloerkleed vaak lastig het vuil uit de hoge polen krijgt is dit bij een grijs laagpolig vloerkleed veel makkelijker. Je kunt namelijk eenvoudig met de stofzuiger over het vloerkleed gaan dankzij de gelijke hoogte. Hierdoor is een grijs vintage vloerkleed ook geschikter voor mensen met allergieën ten opzichte van een hoogpolig vloerkleed. De onderhoudsvriendelijkheid is tevens de reden dat je onder eetkamertafels vaak een laagpolig vloerkleed ziet en niet een hoogpolig vloerkleed. De achterkanten van onze grijze vintage vloerkleden zijn bovendien doorgaans voorzien van een stevige rug van slijtbestendig en slipbestendig materiaal. Hierdoor verslijt het kleed dus minder snel en blijft het ook beter liggen op z’n plek waardoor de levensduur ook flink wordt verhoogd. Overigens zijn onze vintage vloerkleden ook in de meeste gevallen geschikt voor vloerverwarmingen.

Samengevat, een grijs vintage tapijt van kameraankleden.nl is..

  • .. erg makkelijk te reinigen dankzij de lage en gelijke poolhoogte
  • .. t.o.v. een hoogpolig tapijt, geschikter voor in eetkamers en voor mensen met allergieën
  • .. voorzien van een stevige en slipbestendige rug en heeft daardoor een lange levensduur
vintage-vloerkleed-grijs-beige-miro

Een grijs vintage tapijt kopen bij kameraankleden.nl

Bij kameraankleden.nl hebben wij veel verschillende soorten grijze vintage vloerkleden in het assortiment. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in onze speciale grijze vloerkleden categorie en laat je inspireren met ons unieke assortiment. Je kunt bij ons een grijs vintage vloerkleed daarnaast kopen in verschillende formaten waardoor je het perfect kan afstemmen op jouw interieur. Bovendien leveren wij een grijs vintage tapijt ook nog eens heel erg snel én gratis binnen Nederland en België. In de meeste gevallen heb je een grijs vintage kleed al binnen circa drie werkdagen in huis. Verder kun je bij ons ook heel erg eenvoudig online bestellen en betalen. Zo kun je bij ons eenvoudig en veilig betalen via diverse creditcards, iDeal, Bancontact of zelfs achteraf via Afterpay. Bij ons kun je ook nog eens binnen 14 dagen eenvoudig je grijze vintage vloerkleed retourneren via onze speciale ophaalservice. Bovendien ontvang je na aanschaf van een grijs vintage tapijt 12 maanden fabrieksgarantie. Een grijs vintage vloerkleed kopen? Dat doe je natuurlijk bij kameraankleden.nl!

Samengevat, bij kameraankleden.nl kun je onder andere..

  • .. kiezen uit een breed en uniek assortiment aan grijze vintage vloerkleden
  • .. veilig en eenvoudig betalen via o.a. iDeal en Afterpay
  • .. binnen 14 dagen eenvoudig je kleed retourneren via onze ophaalservice
  • .. gebruik maken van 12 maanden garantie
  • .. profiteren van onze snelle en gratis levering

Bekijk ook eens onze andere vloerkleden en interieurartikelen

Naast grijze vintage vloerkleden hebben wij uiteraard nog veel meer soorten vloerkleden in het assortiment. Zo hebben wij, naast grijze vintage vloerkleden, bijvoorbeeld ook Scandinavische vloerkleden, patchwork vloerkleden en design vloerkleden in het assortiment. Tevens zijn onze vloerkleedcollecties in de meeste gevallen ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bij ons ben je dus ook aan het goede adres als je bijvoorbeeld zoekt naar blauwe vloerkleden of rode vloerkleden. Ook hebben wij nog veel meer andere soorten interieurartikelen in het assortiment, zoals bijvoorbeeld eetkamerstoelen. Ontdek ons gehele assortiment via ons menu en laat je inspireren!