Een grijs tapijt kopen? Ontdek onze top 3 grijze vloerkleden

ij kameraankleden.nl geven wij je graag tips over het kopen van vloerkleden. In ons blog geven wij je dan ook regelmatig tips over de top artikelen binnen een bepaalde categorie. In dit blogbericht laten wij je graag onze top 3 grijze tapijten zien. Wil je al onze grijze tapijten in één overzicht zien? Bekijk dan eens onze speciale grijze vloerkleden categoriepagina. Een grijs tapijt kopen van een hoogwaardige kwaliteit? Dat doe je natuurlijk bij kameraankleden.nl!

Grijs tapijt nummer 1: Vloerkleed Aria Vintage Grijs

Onze nummer één onder de grijze tapijten is het ‘Vloerkleed Aria Vintage Grijs’. Dit vintage tapijt heeft een subtiele grijs kleur en heeft een vervaagd design. Dit grijze karpet is een echte aanrader voor mensen die houden van vintage objecten in hun kamer. Dankzij de subtiele grijs kleur is dit tapijt te combineren met vrijwel elk interieur. Ondanks de neutrale grijze kleur, is dit tapijt toch erg opvallend dankzij het prachtige vintage design. Je zal al snel zien dat dit grijze tapijt de aandacht zal trekken van iedereen die je kamer betreed.

Het ‘Vloerkleed Aria Vintage Grijs’ maakt deel uit van onze Aria Vintage collectie. Onze gehele vintage tapijten collectie kan je eenvoudig vinden via onze ‘Vintage vloerkleden’ pagina in het menu. Hier vind je niet alleen de Aria Vintage collectie maar bijvoorbeeld ook de Aged Vintage collectie. Het vintage tapijt is gemaakt van acryl, viscose en katoen. Daarnaast is dit grijze karpet laagpolig en heeft het een hoogte van 0,3 centimeter. Het grijs gekleurde karpet is verkrijgbaar in twee formaten en is bij het kleinste formaat aan te schaffen voor €275,-. Het ‘Vloerkleed Aria Vintage Grijs’ is een goedkoop vloerkleed van een hoogwaardige kwaliteit.

Grijs tapijt nummer 2: Vloerkleed Comfy Staalgrijs

Op nummer twee staat het ‘Vloerkleed Comfy Staalgrijs’. Dit grijze tapijt maakt deel uit van onze hoogpolige Comfy collectie. Het karpet is naast de kleur staalgrijs ook verkrijgbaar in de kleuren antraciet en lichtgrijs. De gehele Comfy collectie kan je in één overzicht bekijken via onze hoogpolige vloerkleden pagina. Hier vind je bijvoorbeeld ook de Lounge collectie, waar ook een grijs hoogpolig tapijt van beschikbaar is. De grijze hoogpolige tapijten hebben het voordeel dat het erg zacht aanvoelt. Daarnaast hebben de hoogpolige karpetten het voordeel dat ze een geluiddempende werking hebben.

Het ‘Vloerkleed Comfy Staalgrijs’ heeft een poolhoogte van 45 millimeter en is gemaakt van 100% polyester. Het grijs gekleurde tapijt is tevens verkrijgbaar in twee verschillende maten. Zo is het shaggy vloerkleed verkrijgbaar in het kleine formaat van 160×230 centimeter. Voor dit formaat betaal je bij ons slechts €295,-. Daarnaast is dit grijze karpet ook beschikbaar in het grote formaat van 200×290 centimeter. Voor het grote vloerkleed betaal je slechts €469,-.

Grijs tapijt nummer 3: Vloerkleed Living Grijs

Op nummer drie staat het ‘Vloerkleed Living Grijs’. Dit grijze vintage tapijt heeft een vervaagd design en een poolhoogte van 0,5 centimeter. Het vintage karpet is gemaakt van 100% viscose en is voorzien van een katoenen rug. Dankzij de neutrale kleur, en het vervaagde vintage design, past dit karpet mooi in vrijwel elk interieur. Het grijze karpet is bijvoorbeeld erg mooi te matchen met bijvoorbeeld wit meubilair maar ook met meubilair in felle kleuren. Doordat het tapijt laagpolig is, is het daarnaast ook erg makkelijk schoon te houden. Kruimels en stof zijn eenvoudig weg te zuigen van het grijze tapijt met een stofzuiger.

Het ‘Vloerkleed Living Grijs’ is, naast de kleur grijs, beschikbaar in diverse andere kleuren. De overige kleuren van dit tapijt kan je eenvoudig bekijken via onze ‘Vintage vloerkleden‘ pagina. Het grijs gekleurde tapijt is verkrijgbaar met de afmetingen 160×230 centimeter en 200×290 centimeter. Voor het kleinste formaat betaal je bij ons slechts €259,-. Voor het grote formaat betaal je slechts €409,-. Een goedkoop vloerkleed kopen doe je natuurlijk bij kameraankeden.nl!

Bekijk ook eens onze andere tapijten

Naast de tapijten die in dit blog zijn benoemd, hebben wij nog veel meer tapijten in het assortiment. Zo hebben wij onder andere patchwork vloerkleden, kinderkamer vloerkleden en design vloerkleden in onze webshop. Naast de grijze tapijten hebben wij ook onder andere blauwe vloerkleden en bruine vloerkleden in het assortiment. Wij verzenden onze tapijten overigens super snel én gratis binnen Nederland en België. Een kleed kopen? Dat doe je natuurlijk bij kameraankleden.nl!


[button size=”medium” style=”primary” text=”Bekijk alle vloerkleden” link=”https://kameraankleden.nl/producten/vloerkleden/”]