Grijs kleed kopen? | Grijze kleden

Zoek jij naar een grijs kleed? Wij hebben bij kameraankleden.nl veel verschillende soorten grijze kleden in het assortiment. Je kan hierbij kiezen uit een laagpolig grijs kleed of een hoogpolig grijs kleed. Bij de laagpolige grijze kleden kan je bovendien kiezen uit verschillende patronen. Zo kan je bij ons bijvoorbeeld een grijs vintage vloerkleed of een grijs patchwork vloerkleed kopen.

Bij kameraankleden.nl kan je een grijs kleed eenvoudig online kopen. Je kunt bij ons bijvoorbeeld heel makkelijk betalen via onder andere iDeal, Bancontact of per overboeking. In de meeste gevallen ontvang je het grijze vloerkleed vervolgens binnen één tot vijf werkdagen in huis. Hiervoor hoef je bovendien bij ons geen verzendkosten te betalen! Bekijk hieronder onze meest populaire grijze kleden en laat je inspireren.

Een grijs kleed in je interieur

Een grijs kleed is een neutraal gekleurd vloerkleed dat makkelijk te combineren is met verschillende interieurstijlen. Waar een fel gekleurd kleed, zoals een rood vloerkleed, vaak maar in een bepaalde interieurstijl past, is dit bij een grijs kleed niet het geval. Een grijs kleed zorgt daarnaast voor samenhang in je interieur en verbindt de verschillende meubelstukken in je kamer. Als jouw kamer voor jouw gevoel wel wat karakter kan gebruiken, dan is een grijs kleed een echte aanrader. Een grijs vloerkleed zorgt namelijk voor een gezellige sfeer in je kamer.

Kamers verbinden met een grijs vloerkleed

Wil je verschillende kamers met elkaar verbinden? Dan kan je er ook voor kiezen om voor elke kamer een grijs kleed aan te schaffen. Dit kunnen ook grijze kleden zijn met verschillende designs of verschillende poolhoogten. Zolang de kleur maar hetzelfde is, zal je zien dat de grijze kleden de kamers met elkaar verbinden. Een grijs kleed wordt doorgaans gebruikt als woonkamer vloerkleed of als eetkamer vloerkleed. Uiteraard kan je een grijs kleed natuurlijk ook gebruiken als bijvoorbeeld slaapkamer vloerkleed. Voor welke kamer(s) koop jij een grijs voerkleed?

De verschillende soorten grijze kleden

Bij kameraankleden.nl kan je verschillende soorten grijze kleden online kopen. Allereerst is het belangrijk om te beslissen of je voor een laagpolig grijs vloerkleed of een hoogpolig grijs kleed gaat. Een laagpolig vloerkleed heeft een hoogte van gemiddeld 0,8 centimeter waar een hoogpolig vloerkleed een hoogte van gemiddeld 3,5 centimeter heeft. Een laagpolig grijs kleed is makkelijker schoon te houden en kan je kopen met verschillende designs. Een hoogpolig vloerkleed voelt daarentegen weer een stuk comfortabeler aan en zorgt voor een gezellige sfeer in je kamer. Ga jij voor een grijs kleed met een lage of hoge poolhoogte?