Grijs karpet kopen? | Grijze karpetten

Een grijs karpet is een neutraal gekleurd vloerkleed dat goed te combineren is met verschillende interieurstijlen. Een grijs karpet past bijvoorbeeld erg goed bij opvallend gekleurde meubels maar past ook erg goed bij bijvoorbeeld zwarte of bruine meubels. Bij kameraankleden.nl hebben wij veel verschillende soorten grijze karpetten. Zo kan je bij ons een grijs karpet kopen met een vintage design, een modern design of een patchwork design. Ontdek hieronder al onze grijze karpetten en laat je inspireren. Voor welk grijze tapijt ga jij?

Laagpolig grijs karpet

Een grijs karpet kan je kopen met een lage poolhoogte of een hoge poolhoogte. Een grijs karpet met een lage poolhoogte wordt ook wel een laagpolig vloerkleed genoemd. Een laagpolig karpet is een kleed met een hoogte van ongeveer 10 millimeter. Een laagpolig karpet heeft het voordeel dat het erg makkelijk te onderhouden is vanwege de gelijke poolhoogte. Daarnaast geeft een laagpolig grijs karpet een stoere uitstraling aan je kamer. Wij hebben bij kameraankleden.nl diverse grijze karpetten in het assortiment met een lage poolhoogte. Bij ons kan je bijvoorbeeld een vintage vloerkleed of een patchwork vloerkleed kopen met een lage poolhoogte. Als je zoekt naar een grijs karpet met een mooi design, dan past een laagpolig grijs karpet het best bij jouw wensen.

Hoogpolig grijs karpet

Naast een laagpolig kleed kan je ook kiezen voor een hoogpolig grijs karpet. Een hoogpolig vloerkleed heeft een poolhoogte van ongeveer 40 millimeter. Daarnaast is een hoogpolig grijs karpet gemaakt van zacht materiaal. De hoge poolhoogte en het zachte materiaal zorgt ervoor dat een hoogpolig kleed erg fijn aanvoelt. Daarnaast heeft een hoogpolig grijs karpet een geluiddempende functie. Zo dempt een hoogpolig vloerkleed vervelende geluiden in je kamer. Bij kameraankleden.nl hebben wij diverse hoogpolige grijze karpetten in het assortiment. Zo hebben wij bijvoorbeeld de unieke Luxius collectie en de prachtige Cameleon collectie in het assortiment. Het maakt niet uit wat voor hoogpolig grijs vloerkleed je zoekt, bij ons vind je altijd een grijs karpet dat aan je wensen voldoet!

Een grijs karpet kopen

Heb jij jouw ideale grijze tapijt gevonden op kameraankleden.nl? Op onze webshop kan je heel eenvoudig online een grijs karpet bestellen. Bij onze mooie vloerkleden kan je kiezen uit verschillende formaten vloerkleden. Hierdoor kan je het grijze kleed afstemmen op de grootte van jouw kamer. Nadat je het ideale formaat voor jouw kamer hebt gekozen kan je het grijze karpet eenvoudig in je winkelmand plaatsen. Vervolgens hoef je alleen nog je adres in te voeren en te betalen. Je kan bij ons heel makkelijk online betalen via de meest betrouwbare betaalmethodes. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld iDeal en Bancontact. Wij versturen het grijze vloerkleed vervolgens gratis binnen één tot vijf werkdagen naar je op. Een grijs design karpet kopen doe je natuurlijk bij kameraankleden.nl!