Gekleurd vloerkleed kopen? Ontdek onze top 3 gekleurde kleden

Welkom bij weer een nieuw blog van kameraankleden.nl! In ons blog geven wij regelmatig tips over het kopen van een vloerkleed. In dit blogbericht vertellen wij je meer over onze gekleurde vloerkleden. Een gekleurd vloerkleed geeft een trendy en frisse look aan je kamer. Gekleurde kleden zijn dé trend van dit jaar en zie je weer steeds vaker terug in woonkamers. Ontdek in dit blogbericht onze top 3 gekleurde vloerkleden.

Gekleurd vloerkleed nummer 1: Vloerkleed Patchwork Rood

Op nummer één in dit toppers lijstje staat het ‘Vloerkleed Patchwork Rood’. Dit gekleurde vloerkleed is laagpolig en heeft een poolhoogte van circa zeven millimeter. Daarnaast is dit gekleurde vloerkleed gemaakt van 100% viscose en is het voorzien van een katoenen achterzijde. Bij dit patchwork tapijt lijkt het alsof er meerdere lappen stof aan elkaar zijn geweven. De verschillende patches zijn voorzien van verschillende kleuren, waardoor de kleur rood er echt uitspringt. De vintage design elementen op dit vloerkleed maken van dit gekleurde tapijt een prachtig design kleed.

Het ‘Vloerkleed Patchwork Rood’ maakt onderdeel uit van onze Patchwork collectie. Naast de kleur rood is dit tapijt verkrijgbaar in diverse andere kleuren. Onze complete patchwork collectie kan je in één overzicht bekijken op onze ‘Patchwork vloerkleden’ pagina. De gekleurde patchwork vloerkleden zijn verkrijgbaar voor €259 bij het formaat van 160×230 centimeter. Voor het grote vloerkleed formaat van 200×290 centimeter betaal je bij ons slechts €409,-. Een goedkoop patchwork vloerkleed kopen van een hoogwaardige kwaliteit? Dat doe je natuurlijk bij kameraankleden.nl!

Gekleurd vloerkleed nummer 2: Vloerkleed Comfy Aqua Blauw

Op positie twee in onze gekleurde vloerkleden top 3 staat het ‘Vloerkleed Comfy Aqua Blauw’. Dit gekleurde vloerkleed is hoogpolig en heeft een hoogte van 45 millimeter. Het gekleurde tapijt is daarnaast gemaakt van 100% polyester en heeft een katoenen achterzijde.Dit blauwe vloerkleed staat niet alleen mooi in je woonkamer of slaapkamer maar is ook erg leuk te gebruiken als kinderkamer vloerkleed. Het gekleurde tapijt zorgt namelijk niet alleen voor een kinderlijke sfeer in je kinderkamer maar zorgt tevens voor een moderne uitstraling.

De aqua blauwe kleur is slechts één van de beschikbare kleuren uit onze Comfy collectie. Onze gehele Comfy collectie kan je bekijken via onze ‘Hoogpolige vloerkleden‘ pagina. De gekleurde kleden zijn verkrijgbaar in de formaten 160×230 cm en 200×290 cm. Voor de kleine maat betaal je slechts €295,- en voor de grote maat betaal je slechts €469,-.

Gekleurd vloerkleed nummer 3: Vloerkleed Lounge Paars

Last but not least; Het Vloerkleed Lounge Paars. Dit gekleurde kleed is hoogpolig en heeft een hoogte van circa 22 millimeter. Het gekleurde karpet is gemaakt van 100% polyester en is voorzien van een jute achterzijde. De paarse kleur van dit tapijt geeft een indrukwekkende look aan je kamer waar niemand om heen kan. Het gekleurde tapijt zal dan ook snel het onderwerp van het gesprek zijn als je mensen op bezoek hebt. Wij vinden het zelf altijd erg gaaf als dit paarse karpet wordt gecombineerd met wit meubilair. De witte elementen springen er dan, net als de paarse kleur, echt uit.

Dit gekleurde vloerkleed maakt deel uit van onze Lounge collectie. Naast de kleur paars is dit tapijt verkrijgbaar in diverse andere opvallende kleuren. De gehele Lounge collectie kan je tevens bekijken op onze speciale ‘Hoogpolige vloerkleden’ pagina. De gekleurde kleden zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten, namelijk in 160×230 cm en 200×290 cm. Voor het kleine formaat van dit gekleurde karpet betaal je slechts €199,-! Een goedkoop hoogpolig kleed kopen? Ook dat doe je natuurlijk bij kameraankleden.nl!

Bekijk ook eens onze andere gekleurde vloerkleden!

Naast deze drie gekleurde vloerkleden hebben wij nog veel meer soorten tapijten in het assortiment. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook diverse vintage vloerkleden, wollen vloerkleden en design vloerkleden in het assortiment. Ben jij op zoek naar een extra goedkoop vloerkleed? Bekijk dan ook eens onze vloerkleed aanbiedingen. Of je nu zoekt naar een grijs vloerkleed, een bruin vloerkleed of een ander gekleurd vloerkleed; bij kameraankleden.nl hebben wij het allemaal.