Fluwelen eetkamerstoelen met messing poten

fluwelen eetkamerstoelen messing poten

Zoek jij naar unieke eetkamerstoelen voor in je eetkamer? Dan ben je bij kameraankleden.nl aan het juiste adres. In dit blogbericht vertellen wij je graag meer over onze prachtige fluwelen eetkamerstoelen uit de ‘Charlotte’ collectie. Deze fluwelen eetkamerstoelen met messing poten zien er niet alleen erg tof uit maar zitten ook nog eens heerlijk. Lees hieronder verder of bekijk gelijk ons gehele eetkamerstoelen assortiment door op de button hieronder te klikken.



De fluwelen eetkamerstoelen ‘Charlotte’

De fluwelen eetkamerstoelen uit onze ‘Charlotte’ collectie zijn momenteel erg populair omdat ze in spelen op de nieuwste interieurtrends. De fluwelen eetkamerstoelen zijn voorzien van stevige metalen stoelpoten met een messing coating. Hierdoor ogen de stoelen erg luxe én kunnen ze bovendien een gewicht dragen tot wel 150 kilogram. Daarnaast zijn de eetkamerstoelen met messing poten bekleed met een zachte fluwelen stof. Deze stof voelt heel erg fijn aan en zorgt tevens voor een authentieke vintage look. Je kunt de stoelen verkrijgen in maar liefst zes verschillende kleuren, waaronder groene eetkamerstoelen met messing poten en beige eetkamerstoelen met messing poten. Voor welke kleur kies jij?

Specificaties van de eetkamerstoelen met messing poten

Zoals hiervoor beschreven zijn de eetkamerstoelen bekleed met een fluwelen stof en voorzien van metalen stoelpoten met een messing coating. Daarnaast hebben de eetkamerstoelen met messing stoelpoten een aangename zithoogte van 47 centimeter en een gewicht van 5800 gram per stuk. De fluwelen stoelen hebben een totale hoogte van 90 centimeter, een lengte van 53 centimeter en een breedte van 47 centimeter. De fluwelen eettafel stoelen worden per twee stuks geleverd in een verzenddoos. Het is dus niet mogelijk om slechts één exemplaar te bestellen. Bij de stoelen worden tevens eenvoudige instructies geleverd voor het monteren van de stoelpoten. In een paar eenvoudige stappen heb je de fluwelen eetkamerstoelen met messing poten al gemonteerd.

De fluwelen stoelen met messing stoelpoten kopen

Het bestellen van de fluwelen stoffen eetkamerstoelen met messing poten is heel erg makkelijk. In slechts een paar eenvoudige stappen heb je jouw bestelling voor de stoelen al online geplaatst. In de laatste stap kun je kiezen uit diverse bekende betaalmethoden. Zo kun je betalen met diverse creditcards, iDeal of Bancontact. Wil je liever pas betalen nadat de stoelen zijn geleverd? Dan kun je ook kiezen voor de betaalmethode Afterpay. Nadat je de fluwelen stoelen online hebt besteld, gaan wij direct voor je aan de slag. Je hebt de eetkamerstoelen in de meeste gevallen dan ook al binnen drie werkdagen in huis. De levering is echter niet alleen erg snel maar ook nog eens helemaal gratis! Fluwelen eetkamerstoelen met messing poten kopen? Dat doe je natuurlijk het best bij kameraankleden.nl!

Ps. Naast fluwelen eetkamerstoelen hebben wij nog veel meer andere interieurartikelen in het assortiment. Zo ben je bij ook aan het goede adres al je zoekt naar bijvoorbeeld barkrukken, verlichting of vloerkleden.