Eetkamerstoelen met armleuning kopen?

Ben jij op zoek naar moderne eetkamerstoelen met armleuningen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan eetkamerstoelen met armleuning. Hieronder hebben wij onze top drie eetkamerstoelen met armleuningen uitgelicht. Direct al onze eetkamerstoelen bekijken? Ga dan naar onze eetkamerstoelen categorie.

Charsi eetkamerstoelen met armleuning

De Charsi eetkamerstoelen met armleuningen zijn verkrijgbaar in de kleuren crème, taupe, bruin en grijs. De rugleuning, en een deel van de armleuning, zijn gestikt met een luxe ruitjes patroon waardoor de stoel een luxe uitstraling heeft. De stoelen zijn gemaakt van synthetisch leer en hebben beukenhouten poten. De zithoogte van de eetkamerstoelen met armleuning bedraagt circa 47,5 centimeter. De totale hoogte van de stoelen bedraagt 82 centimeter. De moderne eetkamerstoelen hebben voor de rest een gewicht van 7,5 kilogram en kosten € 144,50 per stuk. Het maximale draaggewicht bedraagt circa 120 kilogram.

Carlo eetkamerstoelen met armleuning

De moderne Carlo eetkamerstoelen met armleuning zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs, zwart en wit. De kunststof eetkamerstoelen hebben een comfortabel zitkussen dat is gemaakt van schuim. Daarnaast hebben de eetkamerstoelen een hoge rugleuning en armleuningen. De kunststof eetkamerstoelen staan dan ook garant voor uren zit plezier. De kunststof eetkamerstoelen met armleuning hebben tevens een zithoogte van 47,5 centimeter en een totale hoogte van 81,5 centimeter. De moderne eetkamerstoelen met armleuningen wegen in totaal 6,15 kilogram en hebben een maximaal draaggewicht van circa 120 kilo. De stoelen zijn verkrijgbaar in sets van 2 stuks en kosten slechts € 109,50 per stuk.


Sandra eetkamerstoelen met armleuning

De moderne Sandra eetkamerstoelen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en grijs. Net als de Carlo eetkamerstoelen, zijn deze stoelen gemaakt van kunststof en voorzien van een comfortabel zitkussen. Deze moderne eetkamerstoelen hebben echter een lagere rugsteun en openingen in de armleuningen. De poten van de eetkamerstoelen met armleuning zijn gemaakt van licht beukenhout. Verder hebben de kunststof eetkamerstoelen een zithoogte van 47,5 centimeter en een totale hoogte van 81,5 centimeter. De stoelen wegen 6100 gram per stuk en hebben een maximaal draaggewicht van circa 120 kilogram. De stoelen zijn verkrijgbaar in een set van twee en kosten maar €99,50 per stuk.