Design tapijt kopen? Ontdek onze top 3 design kleden

Welkom bij een nieuw blog van kameraankleden.nl. In dit blog beschrijven wij onze top drie design tapijten. Als je dus een design tapijt wilt kopen, dan is dit blog echt iets voor jou. Bij kameraankleden.nl hebben wij veel verschillende soorten design tapijten in het assortiment. Zo hebben wij onder andere patchwork vloerkleden en vintage vloerkleden met een prachtig design. Heb je vragen over onze design tapijten? Stel dan gerust je vraag onder dit blogbericht.

Design tapijt nummer 1: Vloerkleed Jazzy Bruin

Op nummer één in deze top drie staat het ‘Vloerkleed Jazzy Bruin’. Dit design tapijt heeft een vintage look en is bruin van kleur. Het vloerkleed geeft dankzij de bruine kleur een warme sfeer aan je kamer. Het design tapijt is laagpolig en heeft een poolhoogte van circa 0,3 centimeter. Doordat het karpet laagpolig is, is het ook ideaal om te gebruiken als eetkamer ruimte vloerkleed. Dit design tapijt is namelijk erg makkelijk schoon te houden. Waar het bij een hoogpolig tapijt vaak lastig is om het stof en vuil te verwijderen is het met een laagpolig karpet erg eenvoudig.

Het ‘Vloerkleed Jazzy Bruin’ maakt deel uit van onze Jazzy vloerkleden collectie. Naast de kleur bruin is dit vloerkleed ook verkrijgbaar als grijs gekleurd vloerkleed. Het design karpet is verkrijgbaar in twee verschillende formaten. Voor het kleine formaat van 160×240 cm betaal je slechts €275,-. Het grotere formaat van 200×290 cm is verkrijgbaar voor €400,-.

Design tapijt nummer 2: Vloerkleed Patchwork Turquoise

Het ‘Vloerkleed Patchwork Turquoise’ staat op nummer twee in onze top drie design vloerkleden. Het betreft een blauw vloerkleed met een patchwork design. Bij dit goedkope design tapijt lijkt het alsof er verschillende lappen stof aan elkaar zijn genaaid. Het design karpet heeft een poolhoogte van circa 0,7 centimeter en is gemaakt van 100% viscose. De verschillende elementen in dit design tapijt zijn voorzien van een indrukwekkend vintage design. Het karpet maakt je kamer een stuk kleurrijker en geeft een moderne look aan je kamer. Het design tapijt is, dankzij de turquoise kleur, ook erg leuk te gebruiken als kinderkamer vloerkleed.

Het ‘Vloerkleed Patchwork Turquoise’ is verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo is dit vloerkleed ook bijvoorbeeld verkrijgbaar in de kleuren geel, bruin en rood. De gehele patchwork collectie kan je eenvoudig bekijken via onze speciale ‘Patchwork vloerkleden‘ pagina. Het design karpet is bij ons al verkrijgbaar vanaf €259,-. Een goedkoop vloerkleed kopen, dat doe je natuurlijk bij kameraankleden.nl!

Design tapijt nummer 3: Vloerkleed Aria Vintage Grijs

Op nummer drie staat het ‘Vloerkleed Aria Vintage Grijs’. Het vintage karpet heeft een indrukwekkend medaillon design in het midden van het vloerkleed. Het design tapijt is tevens voorzien van een slipbestendige rug. Als je een subtiele vintage look aan je kamer wilt geven, dan is dit retro vloerkleed echt iets voor jou. Dankzij de subtiele grijze kleur van dit vloerkleed wordt dit vloerkleed echt onderdeel van je interieur. Het ‘Vloerkleed Aria Vintage Grijs’ is een laagpolig vloerkleed met een hoogte van circa 3 millimeter.  Dit design karpet is, net als onze andere tapijten, geschikt voor vloerverwarmingen.

Het ‘Vloerkleed Aria Vintage Grijs’ maak deel uit van onze Aria Vintage collectie. Naast de grijze kleur is dit design karpet ook verkrijgbaar in de kleur bruin. Het design karpet is verkrijgbaar in twee formaten en is beschikbaar vanaf €275,-. Benieuwd naar welke vintage design tapijten wij nog meer in het assortiment hebben? Bekijk dan onze gehele collectie op onze speciale vintage vloerkleden of Perzische tapijten pagina.