Nieuw in het assortiment: De Stripe design kleden

Bij kameraankleden.nl volgen wij altijd de laatste trends op het gebied van vloerkleden. Wij voegen dan ook regelmatig nieuwe kleden toe aan ons assortiment. Dit keer hebben wij de gekleurde kleden uit de Stripe collectie toegevoegd aan ons assortiment. De design kleden liggen bij ons op voorraad dus we kunnen ze ook nog een super snel leveren!

De Stripe design kleden

De design kleden uit de Stripe collectie zijn gemaakt van 100% katoen. De achterzijde van de kleden zijn tevens voorzien van een slipbestendige katoenen rug. De tapijten hebben een uniek gestreept design en geven een moderne look aan je kamer. De vloerkleden zijn, mede dankzij de onderhoudsvriendelijkheid, erg geschikt voor je woonkamer of eetkamer. Het zijn laagpolige vloerkleden met een hoogte van circa 0,7 centimeter. Je kan hierbij kiezen uit de kleur grijs of taupe. Met een gewicht van 2,2 kg per vierkante meter zijn de design vloerkleden van een hoogwaardige kwaliteit. Overigens zijn de Stripe vloerkleden ook geschikt om te gebruiken in combinatie met vloerverwarmingen. Een design kleed kopen met een gestreept design? Dat doe je het best bij kameraankleden.nl!

De design kleden bestellen bij kameraankleden.nl

Wil je de design vloerkleden kopen? Je kan de design kleden in twee verschillende formaten bestellen. Dankzij de verschillende formaten kan je de design vloerkleden goed afstemmen op je kamer. Voor het formaat van 1,60 x 2,30 meter betaal je voor deze goedkope vloerkleden slechts €259. Hier zitten de verzendkosten zelfs bij inbegrepen. Je kan bij ons veilig en vertrouwd betalen middels verschillende betaalmethoden. Zo kan je bij ons onder rembours betalen maar ook via o.a. iDeal en Bancontact. Wij leveren de design kleden vervolgens ook nog eens erg snel bij jou thuis. Na bestelling ontvang je jouw design karpet, in de meeste gevallen, al de eerstvolgende dinsdag of donderdag in huis. Een kwalitatief design kleed kopen zonder vervelende verrassingen? Dat doe je natuurlijk bij ons!

Bekijk al onze design kleden

Naast de Stripe collectie hebben wij nog veel meer design kleden in het assortiment. Daarnaast ben je ook voor een diverse vloerkleed merken, een hoogpolig vloerkleed of een rond vloerkleed bij ons aan het juiste adres. Wij hebben vloerkleden in vele kleuren en maten. Wat voor vloerkleed je ook zoekt, bij kameraankleden.nl vind je altijd een kleed dat aan je wensen voldoet!


[button size=”medium” style=”primary” text=”Bekijk alle design kleden” link=”https://kameraankleden.nl/producten/design-vloerkleden/”]