Design karpet ‘Stripe’ collectie

Ontdek hier onze prachtige Stripe collectie. Het design karpet is gemaakt van 100% katoen en heeft een hoogte van 0,7 cm. Daarnaast is het design karpet van een hoogwaardige kwaliteit met een gewicht van 2,2 kilogram per vierkante meter. Het design kleed is verkrijgbaar in de kleur grijs en in de kleur taupe. Wij verzenden de design tapijten bovendien geheel gratis binnen Nederland en België. Bekijk hieronder welke kleur van het design vloerkleed het best past in jouw kamer.


Specificaties van het design karpet

Het design vloerkleed Stripe is gemaakt van 100% katoen en heeft een slip bestendige rug. Het betreft een laagpolig vloerkleed met een hoogte van 0,7 centimeter. Dankzij de egale hoogte is het design kleed probleemloos schoon te houden. In tegenstelling tot een hoogpolig vloerkleed kan je met een stofzuiger het design karpet namelijk makkelijk schoonmaken. Door de onderhoudsvriendelijkheid is dit karpet dan ook goed te gebruiken in je woonkamer of eetkamer.

Een design vloerkleed van een hoogwaardige kwaliteit

Het tapijt heeft een uniek design met prachtige strepen. Het design karpet is bovendien van een hoogwaardige kwaliteit. Het kleed is namelijk schitterend afgewerkt en heeft een zwaar gewicht van 2200 gram per vierkante meter. Dankzij de slip bestendige katoenen achterzijde is dit design karpet ook geschikt voor vloerverwarmingen. Hippe vloerkleden van een uitstekende kwaliteit koop je natuurlijk bij kameraankleden.nl.

Het design kleed kopen bij kameraankleden.nl

Het design vloerkleed is leverbaar als grijs vloerkleed en als taupe vloerkleed. Daarnaast is het design karpet beschikbaar in verschillende formaten. Voor het kleinste vloerkleed van 1,60 x 2,30 meter betaal je maar €259. Het is dus niet alleen een design tapijt van een hoogwaardige kwaliteit maar tevens een goedkoop vloerkleed. Wij leveren het design karpet bovendien ook nog eens gratis binnen de Benelux. Design vloerkleden kopen doe je het best bij kameraankleden.nl.

Ons complete design karpetten assortiment

Bij kameraankleden.nl hebben wij veel verschillende design karpetten in het assortiment. Naast design vloerkleden hebben wij echter nog veel meer soorten karpetten in het assortiment. Zo ben je bij ons ook aan het juiste adres als je zoekt naar een vintage vloerkleed of een patchwork vloerkleed. Maar ook voor een wollen vloerkleed of een vloerkleed aanbieding ben je bij ons aan het goede adres. Het maakt niet uit wat voor type karpet je zoekt, bij ons vindt je er altijd één die aan je wensen voldoet.