De leukste eetkamerstoelen vind je bij kameraankleden.nl

Ben jij op zoek naar een nieuwe set eetkamerstoelen of kan jouw eetkamer weer wat opfrissing gebruiken? Onze eetkamer stoelen zijn stuk voor stuk uniek en zijn nergens anders in Nederland of België verkrijgbaar. Onze eetkamerstoelen zijn van ontwerpers met een moderne visie op de eetkamer; want een eetkamer is niet enkel de plek om te eten maar het is tegenwoordig een plek om samen te komen met vrienden en familieleden.

Of je nu op zoek bent naar een comfortabele eetkamerstoel van stof of kunststof, wij hebben ze! Omdat wij zelf nauw betrokken zijn bij de selectie van onze producten zijn onze eetkamerstoelen uitvoerig getest op hoe comfortabel & sterk ze zijn. Daarom vind je bij ons enkel eetkamerstoel van de hoogste kwaliteit!

Een kunststof eetkamerstoel met een hip design

Onze kunststof eetkamerstoel zijn stuk voor stuk kwalitatief oersterk. Omdat deze stoelen gemaakt zijn van ‘Polypropyleen’ zijn ze eenvoudig schoon te houden, ideaal voor gezinnen met jonge kinderen! Onze kunststof eetkamerstoelen hebben uiteenlopende design’s, waaronder rond. Het voordeel van een eetkamerstoel met een ronde rugleuning is dat ze naadloos aansluiten bij moderne ronde & ovale eetkamertafels. Veel van onze kunststof eetkamerstoelen zijn voorzien van een comfortabel zitkussen dat gevuld is met gecertificeerd schuim, dit verliest niet in volume & zitkwaliteit.

Een stoere eetkamerstoel met ijzeren of houten stoelpoten

Onze eetkamerstoelen zijn veelal voorzien van een modern onderstel. Onze kunststof eetkamerstoelen hebben vaak een houten onderstel dat aan de stoel bevestigd wordt. Er is variatie in de dikte van de houten stoelpoten. Daarnaast bieden wij bij kameraankleden.nl stoelen aan met een ijzeren onderstel. Deze ijzeren stoelpoten zijn vaak voorzien van een coating; zwart, zilver of messing. Hierdoor krijgt elke stoel een unieke uitstraling en past deze helemaal bij jouw wensen.

Een eetkamerstoel kopen bij kameraankleden.nl

Je ziet bij diverse eetkamerstoelen een groene button waarin vermeld staat ‘Setprijs (2 st.)’ of ‘Setprijs (4 st.)’, dit betekend dat de vermelde prijs geldig is voor twee of vier van deze stoelen. Omdat deze stoelen verpakt worden per 2 of 4 is het niet mogelijk om deze eetkamerstoelen per stuk te bestellen. Maar vergeet niet; voor alle eetkamerstoelen bij kameraankleden.nl geldt: gratis bezorging binnen Nederland & België. Betalen doe je veilig, gemakkelijk & indien gewenst achteraf. Wij zorgen dat al onze eetkamerstoelen binnen vijf werkdagen bij jou thuis zijn!