De comfortabele eetkamerstoelen ‘Marie’

comfortabele-eetkamerstoelen-marie

Kan jij er echt van genieten om lekker lang aan de eetkamertafel te zitten met je vrienden en familie? Dan is niets zo vervelend als eetkamerstoelen die niet comfortabel zitten waardoor je last krijg van je billen en rug. Gelukkig kun je bij kameraankleden.nl kiezen uit een ruim assortiment comfortabele eetkamerstoelen waardoor je hier geen last meer van zult hebben. In dit blogbericht vertellen wij je graag meer over onze stoere ‘Marie’ eetkamerstoelen collectie. Wil je liever gelijk al onze comfortabele eetkamerstoelen bekijken? Ga dan direct naar onze eetkamerstoelen categoriepagina en laat je inspireren!

De comfortabele eetkamerstoelen ‘Marie’

De design stoelen uit de ‘Marie’ collectie bewijzen dat comfort niet ten koste hoeft te gaan van een prachtig design. De comfortabele eetkamerstoelen hebben namelijk een fris, hip en kleurrijk design. Zo heeft de binnenzijde van de ‘Marie’ eetkamerstoel een andere kleur dan de buitenzijde. Tevens is het zitkussentje voorzien van een andere kleur aan beide zijden, in dezelfde kleuren als de stoel. Hierdoor kun je de comfortabele eetkamerstoelen regelmatig een andere look geven. De stoelen uit de ‘Marie’ collectie zijn verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties. Zo kun je kiezen voor onder andere bruin met lichtblauwe design stoelen, oranje met roze design stoelen, bruin met gele design stoelen of lichtblauw met lichtgrijze design stoelen.

Specificaties van de design stoelen ‘Marie’

Niet alleen de kleuren zijn aan de binnenzijde anders dan de buitenzijde maar ook het materiaal is anders aan beide zijden. Zo is de binnenkant van de design stoelen gemaakt van een lekker zachte stof met schuimopvulling en is de buitenzijde gemaakt van stoer synthetisch leer. Daarnaast hebben de stoffen eetkamerstoelen een stevig matzwart frame van metaal waardoor ze te belasten zijn tot wel circa 120 kilogram! Verder hebben de comfortabele eetkamerstoelen een aangename zithoogte van 52 centimeter, een breedte van 61 centimeter en een totale hoogte van 83 centimeter. De eetkamerstoelen zijn overigens ook individueel te bestellen waardoor je het ook als fauteuil kan gebruiken voor in je woonkamer of slaapkamer.

Comfortabele eetkamerstoelen kopen bij kameraankleden.nl

Ben jij ook zo fan van de ‘Marie’ collectie en kan jij niet wachten om urenlang na te tafelen op deze comfortabele stoelen? Dan heb je geluk want bij ons hoef je niet maanden lang te wachten voordat je de eetkamerstoelen in huis hebt. Wij leveren de eetkamerstoelen al binnen drie werkdagen bij je thuis en bovendien hoef je bij ons geen verzendkosten te betalen als je de stoelen online besteld. Het bestellen van de comfortabele eetkamerstoelen met armleuningen is ook erg eenvoudig bij kameraankleden.nl. Zo kun je bij ons heel erg makkelijk betalen via de meest gebruikte betaalmethodes, zoals iDeal en Bancontact. Heb je de voorkeur om liever pas te betalen nadat de stoelen bij jouw thuis zijn geleverd? Ook dat is bij ons mogelijk via de betaalmethode Afterpay.

Ontdek ook eens onze andere interieurartikelen

Naast de comfortabele eetkamerstoelen uit de ‘Marie’ collectie hebben wij uiteraard nog veel meer eetkamerstoelen in het assortiment. Naast stoelen kun je bij ons ook nog veel meer andere hippe interieurartikelen kopen. Zo ben je bij ons ook aan het goede adres als je zoekt naar bijvoorbeeld een vloerkleed, poef of bijzettafel. Ontdek al onze artikelen en categorieën via de menubalk en laat je inspireren!