Bruin karpet kopen | Bruine karpetten

Zoek jij naar een bruin karpet voor in je slaapkamer, eetkamer of woonkamer? Wij hebben bij kameraankleden.nl altijd een bruin karpet dat aan je wensen voldoet. Een bruin karpet kan je bij ons namelijk met verschillende designs en in verschillende formaten en hoogten kopen. Het maakt niet uit wat voor hoogpolig of laagpolig vloerkleed je zoekt, bij ons vindt je altijd een bruin karpet dat aan je wensen voldoet. In dit blogbericht vertellen wij je graag meer over onze bruine karpetten.

Een laagpolig bruin karpet

Een bruin vloerkleed kun je kopen met verschillende poolhoogten. Een bruin karpet met een lage poolhoogte wordt ook wel een laagpolig vloerkleed genoemd. De hoogte van een laagpolig vloerkleed bedraagt gemiddeld tussen 0,5 en 1 centimeter. Bij ons kan je een laagpolig bruin karpet met verschillende designs kopen. Een laagpolig vloerkleed heeft, dankzij de gelijke poolhoogte, het voordeel dat het erg makkelijk schoon te maken is. Daarnaast staat een laagpolig karpet, t.o.v. een hoogpolig vloerkleed, vaak ook wat strakker in je interieur. De meest populaire laagpolige karpetten zijn momenteel de patchwork vloerkleden en de vintage vloerkleden.

Bruine patchwork- en vintage vloerkleden

Zoals hierboven benoemd zijn bruine patchwork vloerkleden en vintage voerkleden dé trend van dit seizoen. Bij een bruin patchwork karpet lijkt het alsof er verschillende kleden aan elkaar zijn geweven. Een bruin patchwork vloerkleed heeft dan ook verschillende kleuren lappen waarbij de kleur bruin er echt uitspringt. Een vintage vloerkleed heeft in de meeste gevallen een vervaagd design en een retro look. Wij hebben veel verschillende vintage vloerkleden in het assortiment met een bruine kleur. Zo kan je bij bijvoorbeeld de Canyon collectie en de Living collectie kiezen voor een bruin karpet.

Een hoogpolig bruin karpet

Naast een laagpolig bruin karpet kan je uiteraard ook kiezen voor een hoogpolig bruin karpet. Een hoogpolig vloerkleed is een kleed met een poolhoogte van minimaal twee centimeter. Een hoogpolig bruin karpet voelt, t.o.v. een laagpolig kleed, een stuk comfortabeler aan. De zachte stof en de hoge poolhoogte zorgen er namelijk voor dat een hoogpolig bruin karpet heerlijk zacht aan voelt. Een hoogpolig kleed zorgt door de warme uitstraling bovendien voor een gezellige en warme sfeer in je kamer. Als jij een bruin karpet zoekt dat zacht aan voelt en zorgt voor een warme sfeer, dan is een hoogpolig kleed echt iets voor jou.

Een bruin karpet kopen bij kameraankleden.nl

Ben jij er over uit welk bruine karpet jij wilt gaan kopen? Dan kan je dit bruine karpet ontzettend makkelijk online bestellen op kameraankleden.nl. Op de productpagina van het kleed dien je als eerste een formaat te selecteren. De meest populaire maten zijn hierbij 160×240 centimeter en 200×280 centimeter. Nadat je jouw ideale formaat hebt geselecteerd kan je het bruine tapijt toevoegen aan je winkelmand. Vervolgens hoef je alleen je aflevergegevens in te voeren en te betalen via één van onze betaalmethodes. Je kan hierbij bijvoorbeeld voor iDeal of handmatige overboeking. Wij verzenden jouw bestelde design vloerkleed vervolgens gratis naar je op binnen één tot vijf werkdagen. Een bruin karpet koop je natuurlijk bij kameraankleden.nl!