Blauwe vintage tapijten

Blauwe vintage tapijten

Zoek jij naar een blauw vintage tapijt met een uniek design? Laat je dan inspireren op kameraankleden.nl. Wij hebben diverse blauwe vintage tapijten in het assortiment met unieke designs. In deze blog hebben wij onze drie bestverkochte blauwe vintage vloerkleden uitgelicht. Uiteraard hebben wij nog veel meer blauwe vintage vloerkleden in het assortiment. Wil je gelijk ons gehele assortiment bekijken? Ga dan naar onze speciale blauwe vloerkleden categoriepagina en laat je inspireren!

Vintage blauw tapijt

Blauw vintage tapijt ‘Gambino’

Het vloerkleed ‘Gambino’ is momenteel het bestverkochte blauwe vintage tapijt uit onze collectie. Dit blauwe vloerkleed heeft een prachtig vervaagd design en is voorzien van authentieke patronen. Dit kleed zorgt voor meer kleur in je kamer doordat de blauwe kleur vrijwel het hele vloerkleed bedekt. Het blauwe vintage tapijt is daarnaast gemaakt van 100% acryl en voelt daardoor niet alleen aangenaam aan maar behoudt ook hierdoor ook goed zijn kleur en vorm. Daarnaast is het vloerkleed voorzien van een slipbestendige katoenen rug waardoor het goed blijft liggen op z’n plek. Verder heeft het blauwe vintage vloerkleed een gewicht van 2100 gram per m2 en een poolhoogte van acht millimeter. Het blauwe vintage tapijt ‘Gambino’ is verkrijgbaar vanaf €249.

lichtblauw-perzisch-vloerkleed-resos

Blauw vintage vloerkleed ‘Resos’

Het blauwe vintage tapijt ‘Resos’ heeft een indrukwekkend Perzisch design en zorgt daardoor voor een Oosterse sfeer in je kamer. Dankzij de mix met de neutrale bruine en witte kleuren springt de blauwe kleur er bij dit Perzische tapijt echt uit. Daarnaast is het blauwe vintage vloerkleed voorzien van prachtige witte franjes aan de uiteinden. Het vloerkleed is gemaakt van 100% polyester waardoor het fijn aanvoelt en tevens makkelijk te reinigen is. Bovendien is dit vloerkleed ook afgewerkt met een stevige en slipbestendige katoenen achterzijde. Het kleed heeft echter, ten opzichte van het blauwe vintage tapijt ‘Gambino’, een iets hogere poolhoogte (1,1 cm) en een iets zwaarder gewicht (2400 gram per m2). Het lichtblauwe Perzische vloerkleed ‘Resos’ is verkrijgbaar vanaf €299.

Lichtblauw vintage tapijt Dali

Blauw vintage tapijt ‘Dali’

Op nummer drie in ons ‘top 3 blauwe vintage tapijten’ lijstje staat het lichtblauwe vintage tapijt ‘Dali’. Deze klassieker maakt al een geruime tijd deel uit van onze collectie maar is nog steeds ontzettend populair. Het vintage vloerkleed heeft, in tegenstelling tot de voorgaande twee kleden, een iets neutraler design door de lichtere blauwe kleur. Dankzij de unieke vintage patronen is het echter nog steeds een echte blikvanger voor in je woonkamer, slaapkamer of eetkamer. Het vloerkleed is, net als het voorgaande blauwe vintage kleed, ook gemaakt van polyester en afgewerkt met een slipbestendige katoenen rug. Dit lichtblauwe vintage tapijt heeft echter een lagere poolhoogte (0,7 cm) en een zwaarder gewicht (2500 gram per m2). Het lichtblauwe vintage vloerkleed ‘Dali’ is verkrijgbaar vanaf €149.

Een blauw vloerkleed kopen bij kameraankleden.nl

Naast de drie uitgelichte blauwe vintage tapijten hebben wij uiteraard nog veel meer vloerkleden in het assortiment. Het maakt niet uit of je zoekt naar een blauw hoogpolig vloerkleed of een blauw laagpolig vloerkleed, bij ons zul je altijd een vloerkleed vinden die aan je wensen voldoet. Overigens hoef je bij ons ook geen verzendkosten te betalen als je online een vloerkleed besteld. De levertijd voor een vloerkleed bedraagt bovendien slechts één tot drie werkdagen. Bovendien kun je bij ons betalen met onder andere iDeal, Bancontact, diverse creditcards en Afterpay.