Een blauw karpet kopen? Blauwe karpetten

Ben jij op zoek naar een blauw karpet? Dan is dit blog echt iets voor jou. In dit blog vertellen wij je namelijk graag meer over onze blauwe karpetten. Bij kameraankleden.nl hebben wij diverse soorten blauwe karpetten in het assortiment. Zo hebben wij o.a. vintage karpetten, patchwork karpetten, Perzische tapijten en hoogpolige karpetten in de kleur blauw verkrijgbaar. Hieronder lichten wij een aantal van onze categorieën voor je uit.

blauw-karpet-vintageEen blauw vintage karpet kopen

Het maakt niet uit wat voor karpet je zoekt, bij kameraankleden.nl vind je altijd een blauw karpet dat aan je wensen voldoet. Zo hebben wij bijvoorbeeld een aantal blauwe vintage karpetten in ons assortiment. Een absolute topper in deze categorie is het vloerkleed Canyon Ijsblauw. Het Vloerkleed Canyon Ijsblauw is een vintage vloerkleed met lichte blauwe kleuraccenten. Het blauw gekleurde karpet is gemaakt van 100% katoen en heeft een poolhoogte van circa 0,7 centimeter. Het tapijt is een echt design vloerkleed en geeft een prachtige oosterse look aan je kamer. Het retro vloerkleed is, bij het formaat van 160×230 cm, verkrijgbaar voor slechts 259 euro. Uiteraard hebben wij bij kameraankleden.nl nog veel meer vintage karpetten in het assortiment. Neem gerust een kijkje in onze vintage vloerkleden categorie voor meer inspiratie.

Blauw-karpet-patchworkEen blauw patchwork karpet kopen

Wil je een blauw karpet met een vintage look maar wel met veel kleur? Dan is een blauw patchwork vloerkleed wellicht wel iets voor jou. Een patchwork karpet is een vloerkleed waarbij het lijkt alsof er verschillende stoffen lappen aan elkaar zijn geweven. De verschillende lappen zijn voorzien van verschillende designs en verschillende kleuren. Bij onze patchwork collectie kan je kiezen voor verschillende kleuren blauw. Zo kan je kiezen voor de kleur aqua blauw, donkerblauw en turquoise. De patchwork vloerkleden zijn gemaakt van 100% viscose en hebben tevens een poolhoogte van circa 0,7 centimeter. Een blauw patchwork karpet geeft kleur aan je kamer en zorgt tegelijkertijd voor een subtiele vintage sfeer in je kamer.

blauw-karpet-cameleonEen hoogpolig blauw karpet kopen

Zoek je toch meer naar een comfortabel blauw karpet dat heerlijk zacht aan voelt? Ook dan heb je bij ons een ruime keuze. Wij hebben diverse hoogpolige vloerkleden collecties waarbij je kan kiezen voor de kleur blauw. Een uniek blauw karpet binnen deze categorie is het hippe vloerkleed Cameleon Oceaan Blauw. De manier waarop het licht op dit blauwe karpet valt, bepaald de kleurintensiteit van het blauwe vloerkleed. Het hoogpolige kleed is gemaakt van 100% polyester en heeft een poolhoogte van circa twee centimeter. Het blauwe karpet is bovendien van een hoogwaardige kwaliteit dankzij het zware gewicht (4500 grs/m2) en de prachtige afwerking. Ook voor een ‘normaal’ blauw karpet ben je bij ons uiteraard aan het juiste adres. Bekijk gerust eens als onze blauwe karpetten op onze hoogpolige vloerkleden pagina.


[button size=”medium” style=”primary” text=”Alle blauwe vloerkleden bekijken” link=”https://kameraankleden.nl/producten/vloerkleden/blauw-vloerkleed/”]